Het opzetten van online training voor vrijwilligers is eigenlijk ontstaan vanuit 'farocompagnie'. Farocompagnie is een klein bedrijfje dat training geeft op maat van vrijwilligersorganisaties rond de de verschillende thema's die je ook bij T-WAVE kan terugvinden. Farocompagnie is gericht op 'live' trainingen en biedt naast de modules 'nieuwe vrijwilligers zoeken', 'fundraising' en 'uitrollen van een communicatieplan' ook nog vorming aan rond inspirerend leiderschap voor trekkers van vrijwilligerswerk en andere organisaties, rond het uitrollen van een toekomstplan met het samen ontwikkelen van een nieuwe missie, visie en waarden, rond het praktisch organiseren van je werking en nog zoveel meer. Je kan ook altijd een consulting en coaching op maat aanvragen.

Farocompagnie wordt gedragen door Walter Van Wouwe.

Wil je graag gebruik maken van dit 'live' aanbod of wil je graag mee informatie hierover neem dan contact op met walter.vanwouwe@me.com of 0494 52 99 58.

T-WAVE biedt ook webinars aan i.s.m. farocompagnie

T-WAVE biedt de kans om de online trainingsmodules ook te volgen als webinar op maat van jouw vereniging. Een webinar duurt tussen de 2.30 uur tot 3.00 uur Dit heeft verschillende voordelen:

Je volgt de module met een team (minimum 3), dat stimuleert het leren.

Je kan je focus richten op het thema en haalt zo een hoog rendement uit je tijdsinvestering.

Je kan direct al je vragen stellen en zo het aanbod nog dichter laten aansluiten bij jouw situatie.

Elk webinar bezorgt je een aantal inhoudelijke impulsen afgewisseld met opdrachten op maat van jouw situatie.

Je krijgt nadien gratis toegang tot de opname van het webinar zodat je deze thuis nog opnieuw kan bekijken.

We bezorgen je ook een e-book waarin je zowel de kerninzichten terugvindt als de opdrachten.

 

Graag even op voorhand proeven van hoe een webinar kan verlopen?


Wat

We doorlopen in deze webinar vijf stappenwaarin leerimpulsen en interactieve opdrachten elkaar af wisselen en we voorzien in het midden een passende pauze.

Wanneer

Op aanvraag. Vanaf 5 geïnteresseerden wordt het webinar ingericht.

Bijdrage

20 euro per deelnemer met een maximum van 300 euro. Je krijgt ook het e-boek in printversie thuis opgestuurd. Wil je er graag bij zijn mail dan naar en we bezorgen je alle info en prikken een datum.

Wat?

We leren je jouw fundraisingfocus scherp te stellen. Je ontdekt het belang van een juiste fundraisingmix, je maakt kennis met 13 haalbare manieren om aan fundraising te doen.We geven je tips om een sterk fundraisingteam te bouwen.We geven je tips om een bruikbaar draaiboek met een handige voortgangscontrole te maken.

Wanneer?

Op aanvraag. Vanaf drie geïnteresseerden wordt het webinar ingericht.

Bijdrage

20 euro per deelnemer met maximum van 300 euro. Wil je er graag bij zijn mail dan naar en we bezorgen je alle info en prikken dan een datum om verder deel te nemen. We bezorgen je ook direct ons nieuwe e-book. 

Wat

Hoe leer je strategisch nadenken over externe communicatie zodat al je communicatie initiatieven een positief effect hebben op je werking? Hoe bouw je aan je imago? Hoe kan je verschillende doelgroepen in kaart brengen? We maken kennis met de vier communicatielijnen van een hedendaags communicatieplan voor vrijwilligers. 

Hoe bouw je een communicatieteam en werk je een communicatieplan op maat van jouw vereniging? 

Wanneer

Op aanvraag. Vanaf drie geïnteresseerden wordt het webinar ingericht.

Bijdrage

20 euro per deelnemer met een maximum van 300 euro. Wil je er graag bij zijn mail dan naar en we bezorgen je alle info en prikken dan een datum om verder deel te nemen. We bezorgen je ook direct ons nieuwe e-book.